Administratie verwijderen uit de administratiemonitor

Volgen

Natuurlijk voeg je het liefst zoveel mogelijk clienten aan je administratiemonitor toe. Maar soms gaat een client zijn eigen weg, en moet de client uit de organisatiemonitor worden verwijderd.

Je verwijdert de client uit de administratiemonitor door op 1 van de abonnementsicoontjes zoals deze  rechts van de gegevens van de betreffende administratie te klikken. Vervolgens verschijnt het instellingenscherm van die administratie op het tabblad Abonnement. 

Onderaan de pagina staat de optie 

Door hier op te klikken wordt de administratie verwijdert. De administratie blijft dan nog tot het einde van de maand in de organisatiemonitor staan voordat deze definitief wordt verwijderd.

Onderaan de administratie wordt vanaf dan de volgende melding getoond:

Mocht je een fout hebben gemaakt of de administratie toch willen behouden, dan kun je deze weer hervatten met de button daarvoor. 

Lees meer:

Administratie toevoegen aan de organisatiemonitor

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Een aanvraag indienen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen