Mijn cliënten

Administratie verwijderen uit de administratiemonitor

Je verwijdert de client uit de administratiemonitor door op 1 van de abonnementsicoontjes rechts van de gegevens van de betreffende administratie te klikken.

Natuurlijk voeg je het liefst zoveel mogelijk clienten aan je administratiemonitor toe. Maar soms gaat een client zijn eigen weg, en moet de client uit de organisatiemonitor worden verwijderd.

Je verwijdert de client uit de administratiemonitor door op 1 van de abonnementsicoontjes zoals deze  rechts van de gegevens van de betreffende administratie te klikken. Vervolgens verschijnt het instellingenscherm van die administratie op het tabblad Abonnement.

Onderaan de pagina staat de optie "Administratie verwijderen"

Onderaan de administratie wordt vanaf dan de volgende melding getoond:

Mocht je een fout hebben gemaakt of de administratie toch willen behouden, dan kun je deze weer hervatten door op de button "Administratie hervatten" te klikken.

Let op: Een administratie/module loopt minimaal 12 maanden, voordat je deze kunt verwijderen.