Een nieuwe administratie toevoegen aan de administratiemonitor

Volgen

Optie 1 | Administratie toevoegen op basis van sjabloon

Wil jij een administratie opnemen op basis van een sjabloon? Kies dan in de administratiemonitor voor de linkaan de rechterkant van het scherm.

Je komt nu terecht op de introductiepagina voor de instellingen van je boekhoudpakket. Vul hier de inloggegevens voor het boekhoudpakket in waar je nieuw toe te voegen administratie onder valt.

In het onderste veld kies je voor het sjabloon dat je wilt gebruiken voor de nieuwe administratie.

Let op: heb je nog geen sjabloon waar je de administratie aan wil koppelen, maak dan eerst een nieuw sjabloon

Lees nu de cijfers in van de administratie. De administratie wordt nu bijgewerkt volgens de structuur van het sjabloon. Eventueel overgebleven koppelingen kun je bijwerken in het koppelscherm.

Let op: je kunt niet een bestaande administratie koppelen aan een (nieuw) sjabloon.

Optie 2 | Administratie met eigen rapportagestructuur toevoegen

Maakt jouw klant gebruik van een unieke rapportagestructuur? Neem deze klant dan op door op de de link  aan de rechterkant van het scherm te klikken. Je komt nu terecht op de introductiepagina voor de instellingen van je boekhoudpakket.

Vul hier de inloggegevens voor het boekhoudpakket in waar je nieuw toe te voegen administratie onder valt. Kies vervolgens voor de administratie die je toe wilt voegen. In het onderste veld kies je voor de standaard presentatie. Lees nu de cijfers in van de administratie.

Let op!: Wanneer je een administratie hebt aangemaakt, zorg er dan ook voor dat je een abonnementsvorm selecteert.