e-Boekhouden.nl

Volgen
Importeren in Visionplanner Cloud

Als je voor het eerst gaat importeren in een nieuwe administratie, kies dan in het scherm "Mijn presentatie" bij de Software de optie e-Boekhouden. Je kunt de koppeling ook instellen onder het hoofdmenu en dan Instellingen | Import instellingen | Financieel

Geef nu de credentials (Gebruikersnaam en Wachtwoord) in zoals ook dient te worden ingelogd bij e-boekhouden.
Administraties ophalen . Hiermee wordt de drop-down box Administratie gevuld met alle administraties die met de credentials toegankelijk zijn.

Selecteer de gewenste administratie en kies welke boekjaren ingelezen moeten worden. Klik daarna op Opslaan

Klik op "Cijfers inlezen". Visionplanner Cloud zal automatisch alle cijfers inlezen, de ervaring blijkt dat dit wel een paar minuten kan duren.

Daarna kan je eventueel verder gaan  met koppelen, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.

Welke gegevens worden ingelezen?
  • Grootboeksaldi per periode
  • Beginbalans
  • Openstaande posten debiteuren (debiteurnaam is niet beschikbaar)
  • niet beschikbaar: openstaande posten crediteuren
  • niet beschikbaar: doorzoom naar mutaties
  • niet beschikbaar: doorzoom naar achterliggende documenten