Doorzoomen tot op de factuur

Volgen

Het is mogelijk en het is nog eenvoudig ook. Je kan namelijk op de cijfers in je presentatie klikken en dan worden de cijfers op grootboek niveau getoond. Je kan zelfs nog dieper inzoomen tot factuur niveau en (in een aantal gevallen) zelfs de facturen oproepen.

Let op: het hangt van je boekhoudpakket af hoe ver je kan inzoomen. Klik hier voor een overzicht.

Hoe je het kan instellen

Je kunt het inzoomen instellen door te klikken op . Kies voor 'Instellingen'. Wanneer je in het instellingenmenu kiest voor 'Import instellingen', kan je het inzoomen instellen. In dit scherm kun je bij de pakketten die het inzoomen ondersteunen mutaties aanvinken.

Let op: je kunt het inzoomen pas activeren als je het boekhoudpakket hebt ingelezen.

Let op: Het is niet mogelijk om door te zoomen tot op de factuur bij openstaande posten.