Aanvullende cijfers presenteren

Volgen

Voordat je aanvullende cijfers kan presenteren, moeten de cijfers eerst worden geüpload of worden ingevoerd. Volg het stappenplan om aanvullende cijfers te kunnen presenteren.

Video

Benodigdheden

• Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate
  • Bewerkrechten

Stap 1 | Importeer de aanvullende cijfers

De aanvullende cijfers kunnen op twee manieren worden ingevoerd.

Optie 1 | Via een Excel import

Je kan de aanvullende cijfers invoeren met behulp van een Excel sjabloon. Lees hier hoe dat werkt. Mocht je deze optie gebruiken, zorg er dan wel voor dat je in het koppelscherm deze rubrieken voor aanvullende cijfers ook koppelt zoals hier staat

Optie 2 | Handmatig

Aanvullende cijfers kan je ook handmatig invoeren. Meer informatie hierover vind je hier

Stap 2 | Presenteer de aanvullende cijfers

Je aanvullende cijfers zijn verwerkt door Visionplanner. Je kunt nu je cijfers presenteren in de bestaande grafieken en tabellen. Klik hier voor meer informatie over het maken en of aanpassen van grafieken en tabellen.