Een nieuwe presentatie maken/verwijderen

Benodigdheden

• Bewerkrechten
  • Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate

Een nieuwe (extra) presentatie

Je kan binnen Visionplanner per administratie verschillende presentaties maken. Om een nieuwe presentatie toe te voegen moet je de volgende stappen volgen.

Let op: voor het toevoegen van een nieuwe presentatie heb je bewerk rechten nodig. Daarnaast, mocht de administratie onder een sjabloon hangen, dan dien je de presentatie in het sjabloon toe te voegen.

Klik in de donkergrijze balk bovenin je scherm op de naam van de presentatie waar je je in bevindt. Kies vervolgens voor 'Nieuwe presentatie toevoegen'. Binnen Visionplanner zijn er een aantal standaard presentaties beschikbaar. Deze zijn naar eigen wens aan te passen. Je kunt ook kiezen voor een lege presentatie en deze volledig zelf inrichten.

Lees hier hoe je gebruikers uitnodigt voor de nieuwe presentatie.

Een (oude) presentatie verwijderen

Om een presentatie te verwijderen, klik je op  rechtsboven in je scherm. Kies vervolgens voor 'Instellingen'. Onder instellingen vind je het tabblad presentaties. Wanneer je op dit tabblad klikt, krijg je onderin het scherm de mogelijkheid om de presentatie waar je in bezig bent te verwijderen.

Lees meer:

Je presentatie printen