Benchmark in je presentatie

Volgen

Wil je benchmark cijfers in je presentatie?

Benodigdheden

• Bewerkrechten
  • Aansluiting op een sjabloon (via je accountant)

Stap 1 | Vraag je accountant om deelname

Als je mee wilt doen aan een benchmark moet je aan je accountant vragen of je mee mag draaien in de benchmark. Je accountant (met partnerabonnement) kan deze voor je opzetten.

Ben je accountant en wil je een benchmark opzetten klik dan hier

Stap 2 | Neem deel aan een benchmark

Wanneer je deelneemt aan een benchmark heb je de keuze om deze cijfers te presenteren in je presentatie.

Let op: de widgets moeten worden aangemaakt in het sjabloon.

Heb je de module benchmark aanstaan en wil je de cijfers opnemen in je presentatie. Laat dan je accountant een widget (grafiek/tabel) toevoegen aan de sjabloon en baseer deze op benchmarkcijfers. Wil je meer weten over het toevoegen van (benchmark) cijfers aan grafieken en tabellen? Klik dan hier

Lees meer:

Hoe verwerk ik cijfers in grafieken en tabellen?