Wachtwoord vergeten/aanpassen

Volgen

Wachtwoord aanpassen

Veiligheid gaat boven alles. Het is daarom handig om regelmatig je wachtwoord aan te passen. Wanneer je je wachtwoord wilt veranderen, klik je op je foto, aan de rechterbovenzijde van het scherm. Klik vervolgens op ‘mijn gegevens’. Je kunt nu je wachtwoord aanpassen.

Wachtwoord vergeten

Het kan voorkomen dat je je wachtwoord bent vergeten. Ga dan naar het inlogscherm en klik op "Wachtwoord vergeten?".
Via deze link kom je op een pagina waar je je mailadres moet opgeven. Je ontvangt dan een link zodat je het wachtwoord kan resetten. Deze link is 24 uur geldig en kan maar één keer worden gebruikt.

Let op: Krijg je geen mail binnen? Het kan zijn dat de mail in je spambox zit of je systeembeheerder houdt de e-mail tegen omdat het een 'opgemaakte e-mail' is.