Kan ik de titels van de standaard (omzet)groepen hernoemen?

Volgen

Je kan de titels van de standaard omzetgroepen hernoemen. Ga hiervoor naar het koppelscherm. Klik op    en klik dan op "Naar het koppelscherm".

Klik in het koppelscherm op  bij de (omzet)groep die je wil hernoemen en kies voor "Omschrijving aanpassen".

Let op: Wanneer je administratie aan een sjabloon is gekoppeld moet je in het sjabloon aanpassingen maken en kan je niet in de gekoppelde presentaties de titels hernoemen.