Kan ik vanuit een grafiek doorzoomen tot grootboekniveau?

Volgen

Ja dat kan en het eenvoudig. Je kan namelijk op de cijfers in je presentatie klikken en dan worden de cijfers op grootboek niveau getoond. Je kan zelfs nog dieper inzoomen tot factuur niveau en (in een aantal gevallen) zelfs de facturen oproepen.

Klik hier voor meer informatie over de boekhoudpakketten waarmee je kan inzoomen op facturen.

Hoe je het kan instellen

Je kunt dit instellen door op  te klikken. Kies voor 'Instellingen'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Import instellingen'. Kies nu de financiële databron waar je op wilt doorzoomen tot aan de mutaties.

In dit scherm kun je bij de pakketten die het inzoomen ondersteunen mutaties aanvinken.

Let op: Om in het instellingenmenu te komen heb je bewerkrechten nodig.

Let op: Het is niet mogelijk om door te zoomen op openstaande posten.

Let op: Niet alle pakketten ondersteunen het doorzoomen. Klik hier voor een overzicht.

Let op: Je moet eerst nog een keer importeren voordat de mutaties zichtbaar worden.