Hoe kan ik uitloggen?

Volgen

Afmelden (uitloggen) is eenvoudig. Klik op je foto aan de rechter bovenzijde van het scherm. Je ziet nu een schermpje uitklappen. Klik op ‘afmelden’. Je bent nu afgemeld.

Wanneer je je webbrowser afsluit, word je automatisch afgemeld bij Visionplanner tenzij je bij het aanmelden hebt aangegeven dat je aangemeld wil blijven. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Een aanvraag indienen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen