Een Pinkweb koppeling maken

Volgen

Maak je gebruik van het accountancy klantenportaal Pinkweb en wil je jouw administratie opnemen in Pinkweb? Geen probleem.

Stap 1 | Open het Dashboard van Pinkweb

Open Pinkweb en klik op het Dashboard van Pinkweb. Je ziet dit Dashbord aan de linkerbovenzijde van het scherm.

Stap 2 | Selecteer Visionplanner

Selecteer onder Single Sign On Applicaties de applicatie die jij nodig hebt; in dit geval Visionplanner. Kies nu voor Applicaties > Beheer aan de linkerbovenzijde van het scherm.

Stap 3 | Haal de SSO uit Visionplanner

Er wordt nu gevraagd naar de Single Sign On Code. Je kunt deze code vinden onder ‘Mijn gegevens’ in het Visionplanner presentatiescherm. Klik hier voor meer informatie over de Single Sign On.

Klik nu onder de gegevens op ‘Single Sign On tonen’. Je kunt de code uit Visionplanner nu kopieren naar het Pinkweb Dashboard.

Stap 4 | Sla de SSO code op

Sla de code op door op ‘opslaan’ te klikken. Kies nu voor Algemeen, Single Sign On en vul de naam in van je presentatie. Je kunt je presentatie nu vinden onder ‘beheer’.

Lees meer:

Een SSO maken