Snelstart Online

Volgen

Snelstart online kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten moet je een sleutel genereren vanuit Snelstart.

Klik in het menu op Koppelingen.

Klik op de koppeling 'Financial management software' van Visionplanner

Klik op Koppeling instellen en kopieer de sleutel naar het klembord.

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens

Kies als eerste Snelstart Online als boekhoudsofware pakket gevolgd door de Sleutel

Stap 2 | De administratie
Na het invullen van de sleutel haal je de administratie op, door op de knop  te klikken.
Stap 3 | Presentatie en kiezen

Als laatste dient er een presentatie te worden gekozen. Je kunt hier kiezen uit de standaard Visionplanner presentaties en jouw zelf gemaakte presentaties

Bevestig alles met Cijfers inlezen.

Daarna kan je verder gaan met koppelen, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.

Extra instellingen

Nadat je de presentatie hebt aangemaakt kunnen er nog een aantal extra instellingen gedaan worden in Snelstart Online. Ga hier voor naar het menu en kies:

Instellingen | Import instellingen | Financieel: Snelstart Online

Boekjaar: Je kunt hier aangeven welke boekjaren relevant zijn om te presenteren. Reeds geïmporteerde boekjaren blijven bewaard, dus vaak is het voldoende om alleen het laatste boekjaar te kiezen. Dat is sneller dan steeds de hele historie te importeren.

Mutaties tonen: Vanuit Visionplanner kun je inzoomen tot op mutatieniveau van Snelstart Online. Als dat niet relevant is kun je dat hier uitschakelen, waardoor de import zal versnellen.

Kostenplaatsen: Hiermee worden de kostenplaatsen uit Snelstart Online overgenomen. Deze kostenplaatsen kunnen in de presentatie gebruikt worden om de exploitatierubrieken per kostenplaats te tonen.