Oktober 2017 - Release Notes

Volgen

In de Visionplanner-release van oktober 2017 vind je weer verschillende mooie features en aanpassingen.

Visionplanner aanpassingen

In de Visionplanner zijn de volgende aanpassingen gemaakt, zo heeft de klantenkaart nu een eigen plek gekregen en kun je voorlopig deponeren bij de kvk.

• In de instellingen is nu een onderdeel toegevoegd dat de 'klantenkaart' heet. Dit onderdeel was eerst te vinden in het 'dossier' maar dit heeft nu een eigen plek gekregen.
  • De 'gebruikers' die eerst in het 'instellingen-menu' zaten zijn daaruit weggehaald en toegevoegd aan de klantenkaart. Je kan nu ook in 1x aangeven tot welke presentaties die gebruiker toegang krijgt en ook wat voor soort gebruiker het is. Zie het artikel voor de volledige uitleg. De klantenkaart komt meer naar de voorgrond als basis-inrichting voor alles wat we voor de klant doen. Dit wordt in de loop van de tijd doorontwikkeld tot een volledig klant-dashboard en CRM-achtige functionaliteiten.

Gebruikers

De gebruikers kunnen tegenwoordig toegevoegd worden in de 'klantenkaart'. Deze zijn verplaatst vanuit de instellingen. Dit omdat we alles meer willen centraliseren in de administratie. Nu kun je dan ook de klantenkaart vinden op een andere plek, dit heeft nu namelijk zijn eigen plek gekregen in het instellingen-menu.

Zie voor de rest van deze uitleg ook dit artikel.

Alle aanpassingen

Aangepaste onderdelen

• Klantenkaart
    • Aangepast menu
    • Verplaatste 'gebruikers toevoegen' optie
    • Bedrijfsbeschrijving gestructureerd
    • Classificatie van de rechtspersoon
    • Plaats statutair toegevoegd
    • Menu-optie Klantenkaart wordt niet getoond bij onderhoud van een sjabloon

• Algemeen
    • In de administratiemonitor kan een klantnummer worden getoond. Dit wordt op de klantenkaart ingevuld
    • Er wordt geen e-mail meer verstuurd als je reeds bestaande gebruikers toevoegt aan een administratie (bij het delen van de presentatie krijgen zij wel gewoon een e-mail)
    • YOB Teleboekhouden verwijderd van import-lijst
    • Tijdelijk deponeren van een nog niet vastgestelde jaarrekening bij de KvK
    • Er wordt geen presentatie meer getoond als er in een administratie geen abonnement actief is

Onderstaande punten zijn opgelost/aangepast; vaak betreft het geisoleerde gevallen die in klantspecifieke situaties optreden. De meeste gebruikers zullen onderstaande issues nooit zijn tegengekomen.

• Opgeloste issues
    • Afbeelding in de widget
    • Geen foutmelding na fout verstuurde kredietrapportage
    • Maken van dossier geeft 500 server error
    • Geen administratie aan kunnen maken
    • Validatie fout op aantal bestuurders in FTE