Heraanlevering Jaarrekening

Volgen

Indien er in de reeds gedeponeerde publicatiestukken een fout zit dient er een heraanlevering plaats te vinden. Via onderstaande stappen kunt u dit doen:

- De administratie die gedeponeerd is kun je niet nog eens versturen. Je dient daarom een nieuw dossier aan te maken.

- Werk de publicatiestukken in het nieuwe dossier uit en geef hierbij aan dat het om een 'Heraanlevering van het document in verband met onoverkomelijke onjuistheden (J/N)' gaat. Dit veld wordt zichtbaar in het onderdeel 'Informatie over de rapportage' als voor 'Alles tonen' is gekozen in de publicatiestukken.

- Accordeer de publicatiestukken zoals gebruikelijk. De gewijzigde publicatiestukken zullen nu naar de Kamer van Koophandel gestuurd worden.