Augustus 2017 - Release Notes

Volgen

In de Visionplanner-release van augustus 2017 vind je weer verschillende mooie features en aanpassingen.

Visionplanner aanpassingen

In de Visionplanner zijn de volgende aanpassingen gemaakt, waardoor je bijvoorbeeld meer controle hebt over de lay-out van het financieel verslag en het verlengd en verkort boekjaar kan deponeren.

• In beheer partner bij 'Lay-out heb je nu de mogelijkheid om als beheerder ook aanpassingen te maken aangaande het uiterlijk van het financieel verslag. Hiervoor is op kantoorniveau wel het 'ultimate abonnement' nodig.
  • De jaarrekening en kredietrapportage kunnen nu met een verlengd en verkort boekjaar gemaakt en ingediend worden.

Opmerking: Het verlengde en verkorte boekjaar geldt alleen voor de dossiers. Voor tussentijdse presentaties, imports en andere functionaliteiten geldt dit dus niet.

• De beheerder van de partner kan nu ook bij 'medewerkers' in 'beheer partner' zien waar een medewerker op uitgenodigd is via 'toegangscontrole'. Let op hiervoor dient op kantoorniveau wel minimaal 'professional' als abonnement te staan.

Verlengd en verkort boekjaar

- Let op: Het verlengd en verkort boekjaar zijn pas vanuit Infine mogelijk na de komende release van Infine dus deze is nog niet gelijk beschikbaar.

In het dossier is het nu dus mogelijk dat je een verlengd boekjaar of een verkort boekjaar kunt gaan deponeren. Daarnaast kun je ook een kredietrapportage gaan maken met een verlengd of verkort boekjaar. Houd er wel rekening mee dat dit niet geldt voor de tussentijdse cijfers en andere functionaliteiten, het is dus alleen voor de dossiers gebouwd.

Nieuwe widgets

Er zijn ook nieuwe widgets toegevoegd in Visionplanner. Zo hebben we de 'halve taartdiagram' en 'basisgrafiek -5 t/m +5 periodes' toegevoegd.

Alle aanpassingen

Opgeloste issues

Onderstaande punten zijn opgelost; vaak betreft het geisoleerde gevallen die in klantspecifieke situaties optreden. De meeste gebruikers zullen onderstaande issues nooit zijn tegengekomen.

• Resultaat lopend boekjaar van 0 wordt getoond.
  • Validatie fouten na publiceren bij de KvK in een afgesloten dossier.
  • Widget met personeelsgegevens toont geen gewerkte uren.
  • Wanneer passiva in financieel verslag op 0 uitkomt wordt alleen 0,- getoond en niet de waardes daarbinnen
  • Foutmelding VAL0010 na verzenden naar de KvK.
  • Kredietrapportage -  niet op te lossen validatiefouten.
  • Widgets financieel verslag leeg in inrichtingstukken.