Kredietrapportage natuurlijke personen 2016

Volgen

Wanneer je een kredietrapportage wilt maken voor natuurlijke personen 2016 dan is dit mogelijk in Visionplanner. Echter moet je er rekening mee houden dat dit alleen kan wanneer je een dossier hebt aangemaakt op basis van 'fiscale grondslag'.

Wanneer je een dossier kredietrapportage hebt aangemaakt en deze op 'commercieel' hebt gezet dan zal de SBR-kredietrapportage niet succesvol aangeleverd kunnen worden. Dit komt omdat deze niet bestaat voor natuurlijke personen.

STAP 1:

Zet in het clientdossier dat het om 'Natuurlijke personen' gaat. Dus Eenmanszaak of VOF.

STAP 2:

Kies voor 'nieuw dossier' en zet deze op 'fiscaal' en kies daarna voor 'kredietrapportage'.

STAP 3:

Kies nu bij 'rapportage' voor de taxonomie 'natuurlijke personen 2016'.