Mutaties niet zichtbaar, wat te doen?

Volgen

Wanneer de mutaties van een bepaalde periode niet goed zichtbaar zijn is dat meestal eenvoudig op te lossen door de volgende stappen te doorlopen. Het probleem ligt namelijk vaak in de import.

Stap 1. Instellingen

Ga naar het hamburger icoontje aan de rechterzijde van uw scherm en kies daar voor instellingen.

Stap 2. import instellingen

Vervolgens kiest u voor import instellingen. Hier stelt u de import opnieuw in. De verbinding met de boekhouding moet opnieuw gedaan worden. Dan verplaatst u het boekjaar naar een ander jaar. Bijvoorbeeld als de boekhouding op 2015 naar laatste boekjaar staat zet u hem op naar 2014 naar het laatste boekjaar.

Stap 3. Opnieuw importeren

Vervolgens laad u de administratie opnieuw helemaal bovenin uw scherm bij het icoontje opnieuw importeren en dan zullen alle mutaties zichtbaar zijn.

Mocht het alsnog niet lukken dan kunt u hieronder een aanvraag indienen.