Klantgegevens

Volgen

In het onderdeel 'Bedrijfsgegevens' in de Klantenkaart kun je de gegevens van de klant invullen.

Video

Het grote voordeel hiervan is dat deze gegevens automatisch worden overgenomen in het samensteldossier. Bij het aanmaken van een dossier werd voorheen gevraagd om gegevens als KvK-nummer, RSIN en Rechtsvorm. Nu worden dergelijke gegevens overgenomen uit de bedrijfsgegevens, zodat je dit per klant slechts één keer hoeft in te vullen.

Ook veel gegevens in de taxonomie worden overgenomen uit de bedrijfsgegevens. Zorg er dus voor dat je dit onderdeel invult voordat je begint met samenstellen.

Met de knop 'gegevens ophalen', kun je eenvoudig (een gedeelte van) de bedrijfsgegevens in vullen.
De gegevens worden dan opgehaald bij de Kamer van Koophandel na het invullen van de naam en plaats van de organisatie.

Het klantnummer kan ingevuld worden om zo de administratie in de administratiemonitor te kunnen vinden op zowel organisatienaam als klantnummer.