Klantgegevens

Volgen

In het onderdeel 'Klantgegevens' in het Cliëntdossier kun je de gegevens van de klant invullen.

Het grote voordeel hiervan is dat deze gegevens automatisch worden overgenomen in het samensteldossier. Bij het aanmaken van een dossier werd voorheen gevraagd om gegevens als KvK-nummer, RSIN en Rechtsvorm. Nu worden dergelijke gegevens overgenomen uit de klantgegevens, zodat je dit per klant slechts één keer hoeft in te vullen.

Ook veel gegevens in de taxonomie worden overgenomen uit de klantgegevens. Zorg er dus voor dat je dit onderdeel invult voordat je begint met samenstellen.

Met de knop 'gegevens ophalen', kun je eenvoudig (een gedeelte van) de klantgegevens in vullen.
De gegevens worden dan opgehaald bij de Kamer van Koophandel na het invullen van de naam en plaats van de organisatie.