Kan ik al SBR-kredietrapportages opstellen over boekjaar 2016?

Volgen

Het is nog niet mogelijk om SBR-kredietrapporatages op te stellen over het boekjaar 2016.

De BT11 (bankentaxonomie voor het boekjaar 2016) wordt door de banken pas na 1 april 2017 voor productie in gebruik genomen. Dat betekent concreet dat er voor 1 april 2017 nog geen kredietrapportages over het boekjaar 2016 kunnen worden ingestuurd.

We zijn al een tijdje bezig met de realisatie van de bankentaxonomie BT11.
Vanaf 1 april 2017 kun je met Visionplanner SBR bestanden maken volgens deze taxonomie en ze deponeren bij de banken.

We zijn bijna aan de eerste proefdeponeringen toe en werken nu aan het polijsten van het totale proces en implementatie van de juiste validaties.