Algemene uitleg dossier

Volgen

ALGEMENE UITLEG VIDEO - Beschrijving over de algemene werking van het dossier.

WELKE RAPPORTAGE KIES IK - Beschrijving over het soort rapportage.

JAARREKENING KLEIN - Beschrijving van de taxonomie 'klein'.

JAARREKENING EZ - Beschrijving van jaarrekening 'Eenmanszaak'.

JAARREKENING VOF - Beschrijving jaarrekening voor de 'VOF'.

AKKOORD VOOR DE KLANT - Beschrijving hoe je klant moet accorderen.

PROBLEMEN MET DEPONEREN - Beschrijving van eventuele problemen bij deponeren.

TAXONOMIE UITWERKEN - Beschrijving hoe je een taxonomie uitwerkt.

RISICOGERICHT WERKEN - Beschrijving hoe je volgens risico's werkt.

GRONDSLAGEN UIT VORIG JAAR - Beschrijving hoe je vorig jaar kiest als basis.

ACCORDEREN IPV DE KLANT - Beschrijving hoe je in plaats van de klant kan accorderen.