De administratiemonitor

Volgen

VOLGENDE STAP: ADMINISTRATIE AANMAKEN >

Overzicht

De administratiemonitor geeft een overzicht van alle administraties die je hebt ingelezen in Visionplanner. Vanuit hier kun je eenvoudig alle administraties bekijken en jouw klanten informeren.

Video

Alerts en signalen

Heb je alerts en signalen ingesteld? Dan worden deze hier getoond. Via deze functie in de administratiemonitor kan nagaan hoe het met je klanten gaat. Standaard zijn er al een aantal alerts ingesteld.  Wil je weten welke alerts openstaan? Klik hiervoor op het rode rondje met "alerts".

Organisatie toevoegen

Vanuit de admninistratiemonitor voeg je eenvoudig nieuwe organisaties met achterliggende administraties toe. Klik hier om te zien hoe je administraties van klanten toevoegt.

Abonnementen aanpassen

Vanuit de administratiemonitor pas je direct de abonnementen van de (aangesloten) administraties aan. Klik hier voor meer informatie over het aanpassen van abonnementen in de administratiemonitor.

Bulkacties

Wil je bijvoorbeeld eens per kwartaal de prognose opschuiven van een aantal klanten? Dat kan vanuit de administratie middels een bulkactie. Op die manier zorg je ervoor dat de prognose actueel blijft.

Partner beheer

Rechtsboven in de administratiemonitor vindt je het kopje "Beheer partner". Hier kan je alles voor je eigen administratie instellen. Denk hierbij aan het toevoegen van een medewerker, het aanmaken van een sjabloon, het aanmaken van labels en het aanpassen van het partnerabonnement.

Let op: Zie je niet alle functionaliteiten? Controleer dan jouw rechten.
Iemand anders uit je organisatie heeft wel toegang tot deze functionaliteiten en kan jouw rechten aanpassen.

VOLGENDE STAP: ADMINISTRATIE AANMAKEN >