Algemeen

Volgen

RUBRIEK OMSCHRIJVING SJABLOONVOLGER - Specifieke rubrieken voor sjabloonvolger.

AANVULLENDE CIJFERS IMPORTEREN - Import niet financiele gegevens.

AUTOMATISCHE IMPORT UIT OFFLINE PAKKETTEN - Automatische offline import.

ADMINISTRATIE LEEGMAKEN - Leegmaken van administratie.

FINANCIELE CIJFERS IMPORTEREN - Import van bron financieel.

BOEKHOUDING KOPPELEN AAN DE STRUCTUUR VAN VISIONPLANNERKoppelen.

HET KOPPELSCHERM - Wat kan je doen in het koppelscherm

HET STANDAARD REKENSCHEMA IN HET SJABLOON - Generiek schema in sjabloon.

AANVULLENDE CIJFERS KOPPELEN AAN RUBRIEKEN - Koppelen niet financiele gegevens.

KOSTENPLAATSEN IMPORTEREN - Import met kostenplaatsen.

OVERSTAPPEN NAAR ANDER BOEKHOUDPAKKET - Switchen van boekhoud-koppeling.

PERIODES KOPPELEN IN HET KOPPELSCHERM - Periodes koppelen.