Conversie van NT11 taxonomie (Jaarekening 2016)

Volgen

Het is mogelijk dat een aantal instellingen voor de taxonomieën die zijn toegevoegd voor 23 januari 2017 niet helemaal juist zijn. Dit kun je eenvoudig herstellen door de onderstaande stappen uit te voeren:

Bij Dossier | Klanten met toegang tot dit dossier moeten de klanten verwijderd en opnieuw toegevoegd worden

Bij Rapportage | Taxonomie openen | Informatie over de rechtspersoon | Informatie over de rechtspersoon moet de ondernemingsvorm omgezet worden naar een andere ondernemingsvorm en weer terug.

Bij Rapportage | Taxonomie openen | Informatie over de rapportage | Informatie over de rapportage moet het veld Vastgesteld J/N omgezet worden en weer terug.

Verloopoverzichten van het eigen vermogen zijn niet meer verplicht (muv de herwaarderingsreserve). als je deze eerder wel gebruikt hebt, moet de beginstand gecontroleerd worden en eventueel aangepast worden. Gezien het niet-verplichte karakter kun je de verloopstaat ook op 0 stellen.