Presentatie maken

Standaard presentatie(s) toevoegen

Benodigdheden

• Bewerkrechten
  • Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate

Stap 1 | Ga naar de administratie waar je de presentatie aan toe wilt voegen

Let op: Als deze administratie is gekoppeld aan een sjabloon moet de nieuwe presentie worden toegevoegd aan het sjabloon. Dat werkt op dezelfde manier.

Stap 2 | Klik op de knop om te wisselen tussen de presentaties

Linksboven in het scherm vind je de naam van de administratie (of de naam van het sjabloon). Rechts daarnaast kan je wisselen tussen de presentaties. Klik op deze knop en kies voor presentatie toevoegen (Let op: als de administratie gekoppeld is aan het sjabloon is de knop voor het toevoegen van een nieuwe presentatie niet zichtbaar).

Stap 3 | Voeg een nieuwe standaard presentatie toe

Nadat je op "Nieuwe presentatie toevoegen" hebt geklikt heb je de keuze om een lege presentatie toe te voegen (deze kan je zelf volledig inrichten) of een aantal standaard presentaties van Visionplanner. Deze zijn naar eigen wens later aan te passen.