Deel je ideeën met ons!

Volgen

Heb je een idee? Leuk! We horen graag hoe we Visionplanner nog beter kunnen maken.

Je kunt je idee indienen via deze COMMUNITY pagina.

We hebben zelf natuurlijk al een roadmap, maar periodiek nemen we de ingediende ideeën door om daarmee onze roadmap aan te vullen.

Niet alle ideeën worden ook daadwerkelijk gebouwd en we kunnen niet aangeven wanneer je idee eventueel in een release beschikbaar komt. Maar als je de releasenotes iedere keer even doorneemt, zie je snel genoeg welke nieuwe dingen je weer kunt verwachten!

Gebruik de community niet voor het stellen van vragen of melden van problemen. Daarvoor kun je een aanvraag indienen via de knop rechts bovenin.