19 december 2016 - Release notes

Volgen

In week 51 wordt een release vrijgegeven met daarin de volgende nieuwe functionaliteiten.

Cliënt- en Administratiedossier

Vanaf januari kun je in Visionplanner taken, notities en documenten opslaan in het Cliëntdossier of Administratiedossier!
Bovendien hebben we een mooie klantenkaart in iedere administratie voor NAW gegevens en bedrijfsbeschrijving.

meer informatie...

Directe import Reeleezee

Hij is er! De langverwachte rechtstreekse koppeling met Reeleezee. Compleet met mutaties en doorzoom naar achterliggende documenten. Vanaf nu hoef je voor je Reeleezee klanten niet meer te werken met Auditfiles. Pas in je bestaande administraties de import-instellingen aan naar Reeleezee en je kunt er meteen mee verder werken.

meer informatie...

Koppeling met Infine voor SBR berichten

Kantoren die hun jaarrekening maken met Infine, kunnen hun jaarrekening 2017 met Visionplanner in SBR-formaat genereren, laten accorderen en deponeren.
Er is een nauwe integratie tussen Infine en Visionplanner ontwikkeld waarbij het proces grotendeels geautomatiseerd en vanuit Infine wordt aangestuurd.

meer informatie...

Daarnaast zijn er veel verschillende verbeteringen en fixes:

Verbeteringen

• Taken en notities zijn gecombineerd tot dossier-items en de popup heeft een nieuwe styling gekregen
  • Dossier-items kunnen ook toegevoegd worden aan het cliënt- en het administratiedossier
  • Cliëntdossier met de cliëntgegevens, die automatisch gevuld kunnen worden via de webservice, en de bedrijfsbeschrijving
  • Bij een gebroken boekjaar toont de periodeselectie nu ook twee jaren als er gekozen is om maanden te tonen
  • Cliëntdossier, alle samensteldossiers en alle dossier-items zijn onderverdeeld in meerdere tabbladen
  • In CRM kan er nu voor gekozen worden om voor alle administraties van een partner, het Adviespraktijk-abonnement uit te zetten
  • Reeleezee: importeren van cijfers, opstaande posten en doorzoom op bijbehorende documenten
  • Mogelijkheid om de Infine jaarrekening te versturen naar Visionplanner, zodat deze vanuit Visionplanner gedeponeerd kan worden
  • Vaste kleurstelling voor debiteuren- en crediteurenwidgets voor bepaalde periode
  • Als voor een partner is gekozen is voor "Alleen SBR", dan kan er per administratie gekozen worden of deze administratie het "Alleen SBR" abonnement heeft, of dat het uitstaat.

Opgeloste bugs

• SBR: het genereren van de "XBRL instance" loopt vast
  • Gebroken boekjaar worden niet goed toegepast in samensteldossier.
  • Leeftijdsgroep niet correct in widget dienstverbanden
  • Het scherm om de presentatie te delen, is niet correct in Internet Explorer
  • Openstaande posten tussen Visionplanner en iMuis klopt niet
  • In een staafgrafiek met veel attributen, wordt de witte kleur gebruikt die dan niet zichtbaar is
  • Doorzoom naar baseconedocument in Twinfield is niet mogelijk
  • Financieelverslag en publicatiestukken laten andere waarde zien bij eigen vermogen
  • Het is niet mogelijk om een label te verwijderen
  • Presentatie VJP's zijn niet zichtbaar voor jaren waar geen data is geïmporteerd
  • Lijngrafieken worden onderbroken als er een waarde kleiner dan 1 tussen staat
  • Widget medewerkers per afdeling komt niet overeen met nmbrs
  • Auditfile Moneybird kan niet ingelezen worden
  • XAF bestand met een gebroken boekjaar wordt niet goed getoond
  • Import Exact Globe blijft steken op het inlezen van gegevens
  • Het PDF-bestand van de jaarrekening toont geen gebroken boekjaar in footer
  • Bij het kopiëren van een administratie verdwijnen de labels
  • Bij het aanpassen van de gebruikersgegevens wordt de foutmelding "Invalid Password" getoond