Reeleezee

Volgen

Reeleezee kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je de inlognaam en wachtwoord van je webservice account.

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens en administratie

Selecteer Reeleezee in het uitklapmenu bij het aanmaken van een nieuwe administratie.

Er verschijnt nu de mogelijkheid om het Webservice account en het Wachtwoord in te vullen.
Vervolgens selecteer je de administratie die ingelezen dient te worden.

Als een na laatste dient er een presentatie te worden gekozen waarop je de nieuwe presentatie wilt baseren. In het overzicht komen alle sjablonen en gedeelde configuraties te staan, maar ook de standaardpresentatie van Visionplanner is te selecteren.

Bevestig alles met Cijfers inlezen.

Let op dat er in de rechten van de login van Reeleezee niet aangevinkt staat er mag niets gewijzigd worden.

Mogelijkheden van de koppeling:

Import mogelijkheden:

• Periodesaldi van grootboekrekeningen
  • Onderliggende mutaties
  • Openstaande posten debiteuren/crediteuren totaalweergave
  • Doorzoom naar documenten vanuit mutaties
  • Doorzoom naar facturen van openstaande posten

Niet mogelijk:

• Koppeling op basis van RGS
  • Weergave van openstaande posten debiteuren/crediteuren per debiteur/crediteur
  • Kostenplaatsen